Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Purple Dream
entryaboutStuff




Sayang DS ,
Tuesday, 4 September 2012 | 0 comment(s)
Hai , assalamualaikum , :)) 
Sihat ? Dah makan ? Dah mandi ? Hmm , kalo belum pegilah dulu . Postponed dulu baca entry nie kay ? Sekarang nie jam dah menunjukkan tepat jam 1.34 pagii , tapi mata aku still macam brung hantu , o.O .... Huishh , tak tahu lhaa dah kenapa . Actually , dah 2hari kutt kita tak dapat text ngan DS .. Kita rindu deaaaaaa . Tapi nasib baek lha jgak dea ada call kita 2kali harini , :D . Kurang lha sket rindu kita kat deaaaa .. Hehe , alhamdulillah buat mase skrang nie dea tak ada lagy buat kita terkecik hati kat deaa . Kita bkan mntak lhaa , kita just bersyukur jea kay . Lagipun kita taknak langsung lhaa semua benda tuh jadi or wujud -.- Kalo lhaa aku ada magic kannn , aku nak DELETE semua story tntang putus cintaa kat dlam dunia nie ! Aku tknak ada sesape yg sedihh sedihh , termasuklahh aku sendiri . Tak suke lhaa woii sedih sedihh ! Kann best kalo hidup kat dunia hari hari indah , hari hari bhagie , hari hari ada gelak tawa , :')) . Hmm , eh okey lahh . Kita stop dulu nakk ? Ada benda laen aku nak buat sbnarnyee ^^
 

Hai ? Aku sayang dea sampai MATI taw ! Tak ada sapea boleh TRY TRY nak amek dea ! Dea aku punya lhaa woii ! Huishh , bunuh kau karangg kalo kau curi dea -..- !
 
^^ Dayard aku punya ! Aku sayang dea ! Don't try to steal him from me , :p ! Weee , hahahax , :D . *English broken , aptb*

^^ Aku tak reti nk tipu diri sendiri kay ? Sesungguhnyaa DEA sahaja yg aku sayang , :)) . Muaahhcccxxx , :* !

 ^^ Aku ada dea jea dlam hati skrang , <3 ! So , seburuk buruk mana pun dea , secacat mane pun dea , semiskin mana pun dea . AKU TETAP SAYANG DEA ! Kalo sayang and cinta seseorang tu , kita tak akan sesekali pandang keburukan ataupun kesempurnaan yg dea ada . Bak kata orang , cinta tidak mengenal paras rupa , ;)) . Itulahh aku ! *apa apa pun , yg pasti gamborr nie comell , ;))))) ! Kau ada kea boyprenggg cenggini ? Tak ada kan ? Dah senyapppppppppppppppppppp , :p !

# Haha , apa lhaa . Assalamualaikum , :))





Older Post